Testovi

AutoSkola “Jane” Vam je omogućila preuzimanje i korišcenje zvaničnih testova za polaganje pismenog dela vozackog ispita, a sve u cilju boljeg razumevanja saobracajnih pravila i propisa i uspešnije pripreme za polaganje. Najnoviji testovi za voznju i rešenja koje ovde možete preuzeti su za polaganje A, B i C  kategorije za 2012. godinu. Sve što je potrebno je da kliknete željenu oblast ispita.

AutoSkola Jane - Testovi za voznju

AutoSkola Jane nudi vam testove za voznju na svom sajtu koji Vam mogu mnogo pomoći u utvrđivanju znanja o saobraćajnim propisima koje ste već stekli i mogu Vam pomoći i u učenju saobraćajnih pravila i znakova, ali oni ne trebaju da Vam budu jedini izvor informacija iz ove oblasti i jedino sredstvo za savladavanje gradiva. Testovi za voznju će Vam možda pomoći da lakše položite testove, ali testovi sigurno ne obuhvataju kompletnu materiju saobraćajnih propisa. Neke od oblasti iz Zakona o saobraćaju su pokrivene i na samom sajtu (saobraćajni znakovi, oznake na kolovozu, saobraćajni pojmovi, saobraćajna pravila) ali napominjemo da je potrebno koristiti i drugu literaturu. Pitanja na samom polaganju mogu biti neka kombinacija pitanja iz različitih testova.

Kao što i sami već znate, mnogi odgovori na pitanja u ovim testovima nisu u skladu sa novim Zakonom o bezbednosti u saobraćaju (ZOBS), npr: upotreba svetala na vozilu danju je po novom zakonu obavezna, brzina u naselju je ograničena na 50 km/h (u starom 60 km/h), parkiranje je svako zaustavljanje duže od 3 minuta (stari zakon 15 min), …Ali po još uvek važećem Pravilniku o polaganju vozačkog ispita, na polaganju, da biste tačno odgovorili, morate zaokružiti odgovor koji nije u skladu sa novim zakonom. To stanje će biti takvo sve dok se ne usvoji novi pravilnik o polaganju vozačkog ispita, koji će biti u skladu sa novim ZOBS-om, a to se očekuje uskoro. Uz novi pravilnik idu i novi testovi za voznju. Do tada važe ovi stari. Odnedavno smo napravili i odgovore na sva pitanja koja možete preuzeti sa našeg sajta. Preporučujemo Vam da ih pogledate!

SREĆNO! AutoSkola Jane Vam želi da položite iz prve!

AutoSkola Jane – Testovi za voznju – download

[wpdm_file id=4 title=”false” ]
[wpdm_file id=1 title=”false” ]
[wpdm_file id=2 title=”false” ]
[wpdm_file id=3 title=”false” ]